Behandling af væskeophobninger

Væskeophobninger opstår som en konsekvens af ubalance i kroppens udrensningssystem. Da væsken ikke udrenses på normal vis vil den ophobe sig i kroppens bindevæv, fordi bindevævet netop fungerer som depotorgan for væske og affaldsstoffer.

Da bindevævets tilstand har stor betydning for både vores indre tilstand og for kropsformen, vil væskeophobningerne kunne give en lang række symptomer og ubalancer.

De ydre symptomer kan være hævede ben og ankler, mere fylde på hofter og mave, ”mormorarme”, hævelser i ansigtshuden, ”kalkunhage”, ”poser” på indersiden af lårene, ”poser” på indersiden af knæene, ”ridebukselår” , som er en bule på ydersiden af lårene og øget vægt. Øget vægt er ofte et udtryk for væske, der har ophobet sig mere og mere gennem tiden og derfor antager en mere fast tilstand. Denne form for vægtforøgelse skal behandles med en udrensning af kroppen frem for en slankekur.

De indre symptomer kan være oppustethed, fordøjelsesbesvær, forstoppelse, løs afføring, stivhed i kroppen især om morgenen, hævelser under øjnene, træthed, tunghed, kløe i huden, eksem, tendens til blå mærker, forvirring og glemsomhed.

Jeg behandler væskeophobninger med en kombination af bindevævsmassage med sugekopper, udrensende naturmedicin og regulering af de organer, der ikke fjerner væsken effektivt af sig selv.

Book en tid her