Bøger

Udrensning og forvandling

Den gådefulde appelsinhud

I bogen “Udrensning og forvandling” – “Den gådefulde appelsinhud” og andre former for ophobninger i bindevævet, viser jeg trin for trin hvordan man selv, med sugekopper, kan fjerne affaldsstoffer og væske, der har ophobet sig i bindevævet.

Med sugekopper i 3 forskellige størrelser, to til kroppen og en til ansigtet viser jeg metodens anvendelse i de forskellige områder af kroppen.

Bogen beskriver årsagerne til de mangeartede bindevævsophobninger og forandringer.

Og den beskriver hvordan du ved hjælp af en ordentlig kost, motion og bevægelse og et godt følelsesmæssigt liv kan fjerne de ophobninger du allerede har og forhindre nye.

Bogen henvender sig til dig der ønsker redskaber til at udrense og opstramme dit bindevæv og samtidig ønsker en forståelse for hvorfor dit bindevæv, din kropsfacon, din vægt og/eller din sundhed har ændret sig i en forkert retning.

Prisen på bogen er 248 kr. plus porto.
Den kan købes ved at sende mig en e-mail på susanne-jonassen@hotmail.com og den kan købes i boghandlere, på min klinik og internetboghandlere, fx. Saxo (klik her)

Englehud og flotte faste former

”Det er imponerende, hvor flot og sund kroppen bliver, når affaldsstofferne fjernes fra bindevævsdepoterne”, siger Susanne Jonassen.

I bogen ”Englehud og flotte faste former” giver jeg dig opskriften på, hvordan du fjerner og forebygger appelsinhud. Resultatet bliver en fast og flot hud og en velformet krop.

Opskriften er en kombination af dybdemassage med sugekopper, kostomlægning, de bedste udrensnings- og bindevævsopstrammende midler og andre vigtige råd.

Selv den mest medtagne krop kan blive utrolig flot og fast igen, når bindevævet udrenses og opstrammes.

Prisen på bogen er 149 kr. plus porto.
Den kan købes ved at sende mig en e-mail på susanne-jonassen@hotmail.com og den kan købes i boghandlere, på min klinik og internetboghandlere, fx. Saxo (klik her)

LÆS PRESSEMEDDELELSE HER: Pressemeddelelse – Englehud og flotte faste former